top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

Voorwaarden

Wanneer u een bestelling plaatst, aanvaardt u automatisch onderstaande voorwaarden.

De bestelling zal slechts worden uitgevoerd wanneer wij de betaling van uw bestelling hebben ontvangen op ons rekeningnummer. In het geval van betwisting bent u ermee akkoord de aanvaardbaarheid van bewijsstukken van een bestelling, berichtgeving, mededeling of boodschap via elektronische weg tussen u en Lemonie Et Maman niet te betwisten.
Indien wij de bestelling om een of andere reden niet kunnen laten doorgaan, laten wij u dit zo snel mogelijk weten zonder dat u aanspraak kan maken op enige vorm van schadevergoeding. Alle artikelen die u op onze website kan vinden, zijn zonder eventuele afgebeelde accessoires op de foto's. Deze accessoires op de foto's dienen om het product beter tot zijn recht te laten komen.

Prijzen

Alle producten die op de website van lemonieetmaman.be aangeboden worden, zijn zo nauwkeurig mogelijk beschreven. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele fouten die voorkomen op deze website. Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Verzendkosten zijn steeds exclusief en worden steeds apart verrekend op het einde van uw bestelling.

Wij zorgen ervoor dat alle door u bestelde producten beschikbaar zijn binnen maximum 2 weken. Mocht het zijn dat een artikel uit voorraad is bij de groothandel of fabrikant dan informeren wij u zo vlug mogelijk en kan u eventueel beslissen uw bestelling te annuleren.
Lemonie Et Maman kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die zou voortkomen uit het niet voorradig zijn van een product. Indien het product niet langer bestelbaar is en u dit wenst kunnen wij steeds samen met u bekijken of een eventueel alternatief mogelijk is. Artikelen worden nooit aan 0 euro verkocht, mocht dit het geval zijn dan gaat dit over een administratieve fout op de website en hebben we het recht om uw bestelling te annuleren.

Betaling en betaalwijze

De betaling dient te gebeuren via elektronische manier of via overschrijving. Wij ondersteunen Bancontact, KBC/CBC Betaalknop, Belfius Direct en Ideal. Pas wanneer de betaling op onze rekening staat, wordt de bestelling bij onze leveranciers geplaatst en na maximum 2 weken worden ze geleverd.

Levering van de goederen

Onze producten worden geleverd via Bpost of kunnen afgehaald worden na afspraak. Leveringen worden steeds uitgevoerd op een Bpost afhaalpunt of het door de klant opgegeven leveringsadres bij zijn/haar bestelling. De verzendwijze wordt steeds door ons bepaald. Producten worden in principe uitsluitend geleverd in België tenzij u het akkoord heeft verkregen van Lemonie Et Maman. Het spreekt voor zich dat hiervoor andere tarieven van toepassing zijn.

Vaste verzendkosten binnen België volgens tarief Bpost.

Risico op beschadiging, verlies of diefstal of breuk valt ten laste van Lemonie Et Maman tot op het ogenblik van levering van de goederen aan de klant. Op dat ogenblik gaat het risico over op de klant en is de klant hiervoor verantwoordelijk.

De leveringstermijn bedraagt maximaal 2 weken na bestelling en ontvangst van betaling tenzij anders overeengekomen. Indien de levertermijn korter of langer is wordt dit bij de bevestiging van de bestelling meegedeeld.

In geen enkel geval heeft de klant recht op schadevergoeding voor het overschrijden van leveringstermijn. 

Annuleren van de transactie

Lemonie Et Maman geeft klanten de mogelijkheid om bestellingen binnen de 4 uur te annuleren door het sturen van een e-mail met de vraag tot annulatie. 

Indien wij akkoord zijn met uw annulatie zullen wij u een bevestiging sturen en storten de bedragen die reeds betaald zijn terug. Terugstortingen zullen enkel gebeuren op de rekening vanwaar de betaling afkomstig was om misbruik te voorkomen. Bij annulatie van de bestelling hebben wij het recht om een administratieve kost af te houden van de reeds gedane betaling en dit voor de reeds gemaakte kosten (oa elektronische bijdrage betaalverkeer).

Bestellingen zullen daarom dan ook pas na 4 uur verwerkt worden om ons de mogelijkheid te geven dit zo snel mogelijk en correct voor u in orde te brengen.

Terugname van de goederen (Herroepingsrecht)

Indien de producten die u heeft besteld niet aan uw verwachtingen voldoen wegens breuk, beschadiging of verkeerd bestelde producten, dan kan u de goederen binnen 14 werkdagen na ontvangst terugsturen in de ongeopende en originele verpakking. Hierbij kan u gebruik maken van ons invulformulier onder de rubriek Klantenservice/retourneren. Gelieve de artikelen samen met een afdruk van dit formulier terug te zenden. 

Producten die gepersonaliseerd zijn met bv een naam, een spreuk, maatwerk, ea,... vallen echter niet onder deze regeling en worden dus nooit teruggenomen.

 

Wij zullen uw bestelling terugbetalen, zodra wij de producten terug in onze ontvangst hebben. De verzendingskosten om het product terug te sturen zijn ten laste van u. 

Indien blijkt dat de goederen beschadigd werden door uw toedoen, dan hebben wij het recht om een deel of het volledige bedrag van de reeds gedane betaling te houden ter compensatie van de beschadigde goederen. 

Eveneens hebben wij het recht om een deel van de betaling niet terug te betalen en dit als vergoeding voor de reeds gemaakte kosten.

Heeft u toch nog vragen hierover? Aarzel dan niet om een mail te sturen naar info@lemonieetmaman.be zodat wij samen met u een gepaste oplossing kunnen zoeken.

bottom of page