top of page

VERZENDING & RETOURNEREN

Verzendbeleid

Wij hebben van alle producten steeds een aantal stuks op voorraad, maar aangezien deze producten meestal worden gepersonaliseerd, bewaren wij echter geen grote hoeveelheden zodat wij altijd actueel op uw vraag kunnen ingaan en we u steeds de allernieuwste collectie kunnen aanbieden. 

 

Wij vragen u daarom om steeds rekening te houden met een levertermijn van maximum 2 weken zodat we uw bestelling met de grootste zorg kunnen afwerken. In het zomerverlof wanneer de meeste van onze leveranciers gesloten zijn, kan dit zelfs langer oplopen. Wij zullen er echter steeds voor zorgen dat we u zo snel als mogelijk kunnen verder helpen.

 

Bestel daarom ruim op voorhand aangezien gepersonaliseerde zaken zoals naamlabels, namen op produkten, enz toch steeds wat tijd in beslag nemen. 

Onze pakjes verzenden wij met Bpost aan een vast tarief. Maar informatie over de Bpost tarieven op https://www.bpost.be/nl

Heeft u toch nog vragen hierover? Aarzel dan niet om ons een mail te sturen naar info@lemonieetmaman.be

Retourzendingen

Sinds 13 juni 2014 zijn wij als webshop verplicht u een modelformulier aan te bieden indien u gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht. Dit formulier kan u vinden onder onze rubriek Retouraanvraag.

U dient het formulier zo volledig mogelijk te vullen en de artikelen samen met een afdruk van dit document naar ons terug te sturen.

Toelichting omtrent de voorwaarden van terugzending

Indien de producten die u heeft besteld niet aan uw verwachtingen voldoen wegens breuk, beschadiging of verkeerd bestelde producten, dan kan u de goederen binnen 14 werkdagen na ontvangst terugsturen in de ongeopende en originele verpakking.

Producten die gepersonaliseerd zijn met bv een naam, een spreuk, maatwerk, ea,... vallen echter niet onder deze regeling en worden dus nooit teruggenomen.

 

Wij zullen uw bestelling terugbetalen, zodra wij de producten terug in onze ontvangst hebben. De verzendingskosten om het product terug te sturen zijn ten laste van u. 

Indien blijkt dat de goederen beschadigd werden door uw toedoen, dan hebben wij het recht om een deel of het volledige bedrag van de reeds gedane betaling te houden ter compensatie van de beschadigde goederen. Eveneens hebben wij het recht om een deel van de betaling niet terug te betalen en dit als vergoeding voor de reeds gemaakte kosten.

Aarzel niet om eerst ons te contacteren. We zijn ervan overtuigd dat we samen tot een gepaste oplossing kunnen komen. U kan dit doen via mail naar info@lemonieetmaman.be

bottom of page